GERMAANSE GENEESKUNDE  CONSULT:

Als je een consult voor de 5 biologische natuurwetten wilt, is het van belang dat je enige kennis hebt van de basis van deze wetten. Deze kun je op verschillende manieren opdoen. Tijdens een eerste consult bij mij aan huis neem ik deze standaard met je door. Een eerste consult duurt dan ook 2 uur. In principe werken we per consult aan 1 klacht. Vervolg consulten kunnen korter en soms telefonisch of met Zoom. Soms is een consult voldoende.  

 

 

Ik ben goed genoeg consult.

 

Tijdens dit consult werken we aan overtuigingen die je over jezelf hebt, die jezelf naar beneden halen. We gaan ze onderzoeken en herformuleren om jou in je kracht te zetten. Het eerste consult brengen we in kaart hoe jou leven verlopen is. Welke klachten je hebt en waar je voornamelijk door gehinderd word. Bij voorkeur vindt dit 2 urige consult bij mij aan huis plaats. Latere consulten kunnen telefonisch met of zonder beeldbellen. 

Product 30 minuten 60 minuten 90 minuten 120 minuten
Kennismaking telefonisch € 20
Eerste consult €100
Consult telefonisch € 25 € 50 € 75 €100
Consult zoom € 25 € 50 € 75 €100
Consult in praktijk € 50 € 75 €100

HOLISTISCH CONSULT:

Tijdens een holistisch consult kijken we naar jouw klachten of ze nu van lichamelijk, emotionele of spirituele aard zijn. Afhankelijk van de klacht en wat er bij jou past geef ik coaching op maat. Ten alle tijden gaan we op zoek naar de oorzaak van de klacht. Daarbij maak ik gebruik van alle kennis en vaardigheden die ik heb. We overleggen aan de hand van jouw wensen. Het eerste consult is altijd 2 uur om goed in kaart te brengen wat je hulpvraag is. Dit gebeurd bij mij aan huis. Vervolg consulten kunnen soms ook telefonisch, per zoom en korter.

 

 

MIR OP MAAT CONSULT:

Tijdens dit consult maak ik een Mir Op Maat met jou middels spiertesten. Tijdens het eerste consult inventariseer ik je klachten, eventuele trauma's en wensen. Dit consult duurt ongeveer 2 uur. Het liefst ontmoet ik je bij mij aan huis, maar ook met zoom zou dit kunnen. Vervolgconsulten kunnen vaak korter, telefonisch, met zoom of bij mij aan huis.

 

Vooraf aan een consult bij mij aan huis, wil je wellicht weten wat ik voor je kan betekenen en of het klikt. Middels een telefonische kennismaking is dit mogelijk. In de opmerkingen geef je aan op welke momenten je bereikbaar bent. Vooraf mail ik je de tijd waarop ik je voor de kennismaking bel. Dit moment is na betaling.