Mir-Methode op maat.

Doe je de Mir-Methode maar, heb je het emotioneel of lichamelijk zwaar?  Als Mir-Methode begeleider kan ik een  Mir-Methode op maat voor je maken zodat de Mir-Methode beter bij je werkt. Door middel van spiertesten zoeken we naar de emoties die de klachten veroorzaken.  Door de lading van deze emotie af te halen met de speciale Mir op Maat kunnen klachten verminderen. Als Mir-Methode begeleider ben ik door Mireille Mettes zelf opgeleid en volg ik alle bijscholing om up to date te blijven. 

 

    

MIR-Methode

Zelfheling in een handomdraai.

Wil je de oorzaken van je klachten zelf aanpakken?
Lees dan verder!

 

Wat is de MIR-Methode®?

De MIR-Methode is een unieke zelfhelingsmethode die Mireille Mettes heeft ontwikkeld in 2009. De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. ‘MIR’ betekent ‘Vrede’ in het Russisch. Ze wenst iedereen vrede in het hoofd, in het hart en in het leven. Bekijk de korte welkomstvideo hieronder, zodat je vandaag nog kunt beginnen.

 

Voor wie is de MIR-Methode® bedoeld?

Het is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. Het zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.

De MIR-Methode doen

Het uitvoeren kost je niet meer dan 2 x 2 minuten per dag. Kijk naar de uitgebreide instructievideo voor de hele uitleg. Wat je daarbij nodig hebt, is doorzettingsvermogen om het minstens 4 weken vol te houden. Meld je GRATIS aan voor de 6 weken tipmailtjes en de nieuwsbrief! Je ontvangt dan ook hoofdstuk 1 t/m 4 van het MIR-Methode Handboek als CADEAU.

Niet geloven, gewoon doen

Mireille: “Het is niet nodig dat je hier in ‘gelooft’. De natuurwetten waarvan de MIR-Methode gebruik maakt, werken bij iedereen. In hoeverre je merkt dat het werkt, verschilt per persoon.”

Gezond verstand gebruiken

De MIR-Methode is nooit ter vervanging van medische of psychische hulp. Blijf daarom je gezond verstand gebruiken en houd contact met je arts of specialist. Blijf je medicijnen trouw gebruiken, zolang je arts of specialist dat nodig vindt.

 

De 9 stappen.

De 9 stappen van de MIR-Methode vind je in andere talen onder de Video’s.
Stap 1. Zuurgraad optimaliseren.
Stap 2. Detox alle toxische belasting.
Stap 3a. Vader loskoppelen.
Stap 3b. Moeder loskoppelen.
Stap 4. Meridianen zuiveren.
Stap 5. Alle tekorten aanvullen.
Stap 6. Hormoonstelsel in evenwicht brengen.
Stap 7. Basisbehoeften aanvullen.
Stap 8. Chakra’s en aura optimaliseren.
Stap 9. Missie verduidelijken

Mireille Mettes.