Boek over alledaagse zielsconflicten volgens de Germaanse Geneeskunde.

Geschikt voor mensen die nog niet bekend zijn met het werk van Dr. Hamer maar ook voor de student. Meer dan 30 casussen. Met Index op alfabetische volgorde.

Paperback

156 bladzijden

ISBN: 9789464377569

Prijs inclusief verzendkosten.

Kies de juiste verzend optie.

U ontvangt een mail met de betaalgegevens en dient het verschuldigde bedrag handmatig over te maken.

Alleen betaalde bestellingen worden verzonden

 

Chinese kruidengeneeskundige creme, geschikt voor eczeem, tinea manus, zweetvoeten, dermatitis, psoriasis, balanitis, aambeien, schurft, muggenbeten, acne, blaren, pityriasis alba, netelroos, schimmels hebben sterker remmend effect op e. coli en kan huidinfecties voorkomen.

Deze zalf is een veel gebruikt product in China bij eczeem, psoriasis en huidirritatie.
Ook werkzaam bij aambeien.

Het is een aangename creme die goed smeert met een aangename geur.

Gebruik:
Huid: wassen, droogmaken en maximaal 3 keer per dag insmeren
Vaginaal: max 3 gram aanbrengen in vagina en op vulva, maximaal 2 keer per dag
Anus: wassen met gekookt water (af laten koelen); maximaal 3g direct op gebied, maximaal 3 keer per dag

Raadpleeg uw natuurgeneeskundig therapeut voor gebruik van dit Chinese natuurgeneesmiddel.
Bij aanhouden klachten raadpleeg uw huisarts.

Prijs inclusief verzendkosten.

Kies de juiste verzend optie.

U ontvangt een mail met de betaalgegevens en dient het verschuldigde bedrag handmatig over te maken.

Alleen betaalde bestellingen worden verzonden

100% natuurlijk.

Ontstekingsremmend, desinfecterend, ontsmettend product voor mens en dier.

+ Op de huid bij wonden, schimmels en infecties
+ Als mondspoelmiddel
+ Als neusspray
+ Als oogspray

Voor gedetailleerde toepassings mogelijkheden raadpleeg een natuurgeneeskundige.

Bij aanhoudende klachten raadpleeg een arts.

Diverse doseringen bestelbaar. 

Gratis verzending binnen Nederland.

Het is zover! Mijn allereerste boek gaat gedrukt worden en zal te koop zijn via deze website. De verwachting is dat het eind september geleverd wordt.

Liefs, Charlotte van den Akker

 

Schrijfsels over de nieuwe tijd

€ 22,22 € 20,20
 
 

Met veel plezier heb ik voor jou de allermooiste teksten over de nieuwe tijd verzameld in mijn eerste gedichtenbundel. De pasteltinten en prachtige natuurfoto's geven het geheel een zachte, sierlijke uitstraling. Ik hoop je te inspireren met mijn schrijfsels om van koers te durven veranderen, vol vertrouwen uit te kijken naar het nieuwe en liever te worden voor jezelf.

In de voorverkoop is het boek te bestellen voor de prijs van € 20,20 (excl. verzendkosten).
Daarna zal de prijs € 22,22 zijn.
Deze actie loopt totdat het boek er is!

 

 

 

The Wave - Een reis door het Lichaam naar het Leven
Met dit boek heb je de sleutel naar vrijheid in handen door de wortel van de angst te transformeren in vertrouwen. The Wave zal als de steen der wijzen, een ieder inspireren om de golven van de universele waarheid van het Leven te laten ontvouwen. Ben je benieuwd naar wat jouw lichaam je wil vertellen?

Met als uitgangbasis de bio-logische natuurwetten en als fundament onze microben, nemen de auteurs je mee door je eigen Lichaam. Zij sluiten het gat tussen wetenschap en spiritualiteit en laten je kennismaken met een gezonde kijk op ziekte. Deze visie laat de medische, energetische, spirituele en bio-logische bril versmelten en biedt je een quantumsprong naar vrijheid.

Sta je open voor de mogelijkheid dat ons huidige wereldbeeld een illusie blijkt te zijn? De slogan waarmee beide onderweg zijn, is geïnspireerd door Albert Einstein en bergt een verbluffend simpele waarheid in zich. “De wereld hoef je niet te veranderen, alleen je denken.”
Het boek spreekt de taal van het lichaam en het leven, zodat het eenvoudig te begrijpen valt.

€28,00

 

 

Iedere ziekte (Zinvol Biologisch Speciaalprogramma), los van vergiftiging of ongeluk, ontstaat ten gevolge van een conflictschok (trauma) en is vanuit biologisch perspectief een zinvol proces, bedoeld om ons te helpen overleven in de gegeven biologische situatie. De magistrale kennis en inzichten die dr. Hamer ons aanreikt zijn in alle opzichten baanbrekend, vooral ook omdat zij op voorspelbare wijze de oorzaak onder ziekte en het ziekteverloop laten zien, en daarmee de specifieke sleutel tot heling aanreiken.

Het eerste deel van dit boek geeft een algemeen overzicht van Hamer's 5 Biologische Natuurwetten (5BN). IN het tweede deel worden de meest voorkomende ziektebeelden beschreven en verklaard. Dit lijvige naslagwerk is geordend naar de organen en beschrijft oorzaken, verloop, betekenis en daarmee therapeutische mogelijkheden van de meest voorkomende ziektebeelden. De kennis is royaal onderbouwd met meer dan 300 reële casussen!

Onderstaande paradigma's illustreren het wezenlijke verschil tussen de moderen reguliere 'geneeskunde' en de nieuwe medische basiskennis die Hamer ons brengt.