Even voorstellen:

Sinds 7 jaar woon ik samen met mijn dochter van 18 in een knus huis in Grootebroek, een straat verder dan mijn vriend. Ik ben 48 jaar en moet zeggen dat het na mijn 40ste alleen maar beter is geworden. Ik geniet van mijn dochters, konijn, kat, tuin en alle ander kadootjes die er dagelijks in mijn leven zijn. Verder ben ik een creabea: schilderen, haken, epoxy gieten, meubels maken en opknappen, diamondpainten, kleuren. Er ligt altijd wel iets voor de grijp, waar ik ter ontspanning me bezig kan.

Al vanaf dat ik tiener was vond ik mensen razend interessant. Ik dacht na over waarom mensen deden wat ze deden. Ook voelde ik me anders dan anderen. Inmiddels snap ik goed waar dat vandaan kwam. Hooggevoelig, waarheidsbrenger, intuïtief, groot verantwoordelijkheidsgevoel en nog wat van die eigenschappen die niet altijd overal gewaardeerd werden. Ik leerde op school al heel snel mijn mond te houden. Gelukkig heb ik dat de afgelopen 10 jaar weer goed afgeleerd! Kwaliteiten zijn er om te gebruiken, niet om weg te stoppen.

 

Jaren heb ik in de detailhandel gewerkt en ondertussen deed ik ervaring op in het leven. Daarnaast heb ik vrijwilligerswerk gedaan waarin ik mensen persoonlijk ondersteunde. In de afgelopen jaren ben ik nog wat meer kennis gaan op doen doormiddel van cursussen, opleidingen, zelfstudie enz. Ik leerde over stresscounseling, voeding, zelfheling, de 5 biologische natuurwetten(ziels oorzaken van ziekten), edelstenen, etherische oliën, astrologie, schumann resonantie, narcisme, geb9ortetrauma, voorouderlijke trauma's en nog veel meer. De kennis toepassen op het leven zelf heeft gemaakt dat, ik mijn kwaliteiten in kan zetten om een ander op weg te helpen.

De opgedane inzichten deel ik graag, als het helpt om mensen in hun kracht te zetten.

De laatste jaren is mijn beeld over de wereld waarin we leven best wel veranderd. Toen ik puber was dacht ik dat de wereld aan mijn voeten lag, inmiddels zie ik dat er een systeem is ontstaan die ons vaak meer belemmerd om te groeien, dan dat het behulpzaam is. Het komt er echt op aan dat we zelf onze keuzes maken en doen waar wij blij van worden.

 

Liefs,

Marjo Bonfrer