Even voorstellen:

Inmiddels woon ik 12 jaar in Grootebroek, een straat verder dan mijn vriend. Ik ben 49 jaar en moeder van 2  lieve dochters. Een konijn en een kat zijn mijn troetelkindjes. Verder ben ik een creabea: schilderen, haken, epoxy gieten, meubels maken en opknappen, diamondpainten, kleuren. Er ligt altijd wel iets voor de grijp, waar ik ter ontspanning me bezig kan.

Al vanaf dat ik tiener was vond ik mensen razend interessant. Ik dacht na over waarom mensen deden wat ze deden. Ook voelde ik me anders dan anderen. Inmiddels snap ik goed waar dat vandaan kwam. Hooggevoelig, waarheidsbrenger, intuïtief, groot verantwoordelijkheidsgevoel en nog wat van die eigenschappen die niet altijd overal gewaardeerd werden. Ik leerde op school al heel snel mijn mond te houden. Gelukkig heb ik dat de afgelopen 10 jaar weer goed afgeleerd! Kwaliteiten zijn er om te gebruiken, niet om weg te stoppen.

 

Jaren heb ik in de detailhandel gewerkt en ondertussen deed ik ervaring op in het leven. Daarnaast heb ik vrijwilligerswerk gedaan waarin ik mensen persoonlijk ondersteunde. In de afgelopen jaren ben ik nog wat meer kennis gaan op doen doormiddel van cursussen, opleidingen, zelfstudie enz. Ik leerde over stresscounseling, voeding, zelfheling, de 5 biologische natuurwetten(ziels oorzaken van ziekten), edelstenen, etherische oliën, astrologie, schumann resonantie, narcisme, ouderverstoting, geboortetrauma, voorouderlijke trauma's en nog veel meer. De kennis toepassen op het leven zelf heeft gemaakt dat, ik mijn kwaliteiten in kan zetten om een ander op weg te helpen.

De opgedane inzichten deel ik graag, als het helpt om mensen in hun kracht te zetten.

Mijn kwetsbaarheid, openheid en luisterend vermogen zijn van cruciaal belang in mijn praktijk. De rust die ik uitstraal maakt dat mensen zich snel op hun gemak bij me voelen. Daardoor kunnen we sneller tot de kern komen. Mijn doel is altijd om eigenwaarde op te bouwen en zelfstandigheid te vergroten. Ik hou van helderheid, eerlijkheid en daar hoort soms ook confronteren bij.

 

Liefs,

Marjo Bonfrer