Boek over alledaagse zielsconflicten volgens de Germaanse Geneeskunde.

Geschikt voor mensen die nog niet bekend zijn met het werk van Dr. Hamer maar ook voor de student. Meer dan 30 casussen. Met Index op alfabetische volgorde.

Paperback

156 bladzijden

ISBN: 9789464377569

Prijs inclusief verzendkosten.

Kies de juiste verzend optie.

U ontvangt een mail met de betaalgegevens en dient het verschuldigde bedrag handmatig over te maken.

Alleen betaalde bestellingen worden verzonden.

 

 

Iedere ziekte (Zinvol Biologisch Speciaalprogramma), los van vergiftiging of ongeluk, ontstaat ten gevolge van een conflictschok (trauma) en is vanuit biologisch perspectief een zinvol proces, bedoeld om ons te helpen overleven in de gegeven biologische situatie. De magistrale kennis en inzichten die dr. Hamer ons aanreikt zijn in alle opzichten baanbrekend, vooral ook omdat zij op voorspelbare wijze de oorzaak onder ziekte en het ziekteverloop laten zien, en daarmee de specifieke sleutel tot heling aanreiken.

Het eerste deel van dit boek geeft een algemeen overzicht van Hamer's 5 Biologische Natuurwetten (5BN). IN het tweede deel worden de meest voorkomende ziektebeelden beschreven en verklaard. Dit lijvige naslagwerk is geordend naar de organen en beschrijft oorzaken, verloop, betekenis en daarmee therapeutische mogelijkheden van de meest voorkomende ziektebeelden. De kennis is royaal onderbouwd met meer dan 300 reële casussen!

Onderstaande paradigma's illustreren het wezenlijke verschil tussen de moderen reguliere 'geneeskunde' en de nieuwe medische basiskennis die Hamer ons brengt.