Lezing 5 biologische natuur wetten.

Lezing van 2 uur over de basisprincipes van de 5 biologische natuurwetten die Dr. hamer ontdekte.

Over Dr. hamer en zijn ontdekkingen. 

Van angst voor ziekten naar vertrouwen in ons lichaam.

Over de zielsoorzaken van ziekten.

De zinvolheid van biologische speciaal programma's.

Over de geweldige logica waarmee ons lichaam altijd voor ons zorgt.

Over de ervaringen die ik in mijn boek heb opgeschreven. Een leven lang biologische conflicten.

 

Heb je een locatie waar je minimaal 15 personen bij elkaar kunt brengen dan kom ik graag in contact met je om de mogelijkheden met je te bespreken.

Mail mij : Info@wowbenikdat.nl

 

Liefs Marjo Bonfrer

Spiertesten cursus

€ 200,00

Spiertesten cursus

€ 200,00

Wat is spiertesten?  Ons lichaam heeft een spierspanning. Sterk of zwak. Via bijvoorbeeld onze handen kunnen wij ervaren wanneer ons lichaam JA zegt of NEE zegt. Zo kunnen we ons onderbewuste raadplegen.  Zo kun je ontdekken welke voeding, activiteiten, keuzes er goed voor je zijn. Ook kun je oorzaken van problemen in je leven achterhalen, remedies checken en waarheid checken. Spiertesten kan als een gids voor je leven functioneren.

Tijdens deze cursus leer ik je hoe dat werkt, wat je ermee kunt en oefen je met elkaar zodat je er vertrouwd mee raakt.

In 10  avonden {om de twee weken )van 2,5 uur en een groep van maximaal 8 personen heb je een prachtige vaardigheid voor het leven.

Ben je geinteressseerd stuur me een mailtje.  info@wowbenikdat.nl

Startdatum 16 januari 2024

Aan de hand van een powerpoint presentatie, leer ik je de basis van de 5 biologische natuurwetten. Door de kleine groepjes, (max. 8 personen) is er veel interactie. Dit helpt om het in je leven te integreren en er gevoel bij te krijgen welke processen er in je eigen leven spelen.

1 dag van 10:00 tot ongeveer 16:00. Dit is inclusief sheets van de powerpoint. Standaard ontvang je ook mijn boek: Een leven lang biologische conflicten Koffie en thee met wat lekkers is aanwezig. Lunch neemt iedereen zelf mee.

Locatie Grootebroek Noord-Holland

Bij onvoldoende aanmeldingen kan de cursus geannuleerd of verplaatst worden.

 

Wil je nog meer weten en echt gaan leven met je 5 biologische natuurwetten?

In 4 dagen leer je de belangrijkste speciaalprogrammas. We gaan in op alle 4 de kiembladen en hun organen. We kijken hoe de psychische veranderingen werken en er is een handreiking hoe conflictoplossing mogelijk is. Maximaal 8 cursisten zorgen weer voor veiligheid om in te gaan op eigen ervaringen.

4  maanden lang 1 dag per maand van 10 tot ongeveer 16:00. Dit is inclusief sheets van de powerpoint en mijn boek: Een leven lang biologische conflicten. Koffie en thee met wat lekkers is aanwezig. Lunch neemt iedereen zelf mee.

Voorwaarde om de verdiepingsdagen goed te kunnen volgen: Je hebt een basis cursus Germaanse Geneeskunde gedaan bij mij of iemand anders.

 

Eerst volgende verdiepingsdagen in 2024

Start Zaterdag  20 januari rest data in overleg met deelnemers.

Locatie: Grootebroek Noord-Holland

Bij onvoldoende aanmelding kan de cursus geannuleerd of verzet worden.