Germaanse Geneeskunde

Op zoek naar de zielsoorzaken van ziekten:

Ben je benieuwd naar wat jouw lichaam je verteld over je ziel?

Samen met jou gaan we op zoek aan de hand van de 5 biologische natuurwetten. Ook wel bekend als de germaanse geneeskunde. We kijken of we de oorzaak van een lichamelijke of psychische kwaal kunnen opsporen, zodat je begrijpt waarom jouw lichaam dit doet of deed. Het snappen geeft soms al verlichting, soms stelt het je in staat om de oorzaak weg te nemen en meestal neemt het een hoop angst weg. Voor deze zoektocht gebruik ik vragen, een luisterend oor, mijn kennis van de 5 biologische natuurwetten, spiertesten en mijn intuitie. 

De kennis van de 5 biologische natuurwetten heb ik grotendeels opgedaan bij Biologika Nederland, aangevuld met zelfstudie en eigen ervaring met de natuurwetten in mijn lichaam.

 

Terug naar je hart.

Komt er veel op je af en heb je het gevoel dat het leven wat je nu lijd niet helemaal is wat echt bij je past? Wil je graag wat veranderen en of inzichten krijgen, dan kunnen we samen op onderzoek. Met een luisterend oor, boeiende vragen, interessante opdrachten en mijn intuitie zoeken we op wat er bij jouw hart past. Alles is al in jou aanwezig, je hoeft er alleen maar contact mee te maken. Dit kunnen we doen tijdens een telefoongesprek of bij mij aan huis.

Ik zal je stimuleren om naar je hart te luisteren, jezelf te accepteren, stappen te zetten en goed voor jezelf te zorgen.

Geen oordeel, oprechte belangstelling, eerlijke feedback, compassie, directheid en openheid zijn mijn handelsmerken.

 

In de coaching die ik geef ga ik er van uit dat als je in goed contact met jouw hart staat, je minder stress ervaart en daardoor steeds gezonder wordt.