Aan de hand van het kwartetspel dat Hellen van Rooijen maakte, leer ik je de basis van de 5 biologische natuurwetten. Door de kleine groepjes, (max. 8 personen) is er veel interactie. Dit helpt om het in je leven te integreren en er gevoel bij te krijgen welke processen er in je eigen leven spelen.

1 dag van 10:00 tot ongeveer 17:00. Dit is inclusief kwarterspel en sheets van de powerpoint. Standaard ontvang je ook mijn boek: Een leven lang biologische conflicten Koffie en thee met wat lekkers is aanwezig. Lunchen doen we volgens het potluck principe. (Iedereen neemt wat mee om met elkaar te delen)

Locatie Grootebroek Noord-Holland

Bij onvoldoende aanmeldingen kan de cursus geannuleerd of verplaatst worden.

 

Wil je nog meer weten en echt gaan leven met je 5 biologische natuurwetten?

In 4 dagen leer je de belangrijkste speciaalprogrammas. We gaan in op alle 4 de kiembladen en hun organen. We kijken hoe de psychische veranderingen werken en er is een handreiking hoe conflictoplossing mogelijk is. Maximaal 8 cursisten zorgen weer voor veiligheid om in te gaan op eigen ervaringen.

4 maanden lang 1 dag per maand van 10 tot ongeveer 17:00. Dit is inclusief sheets van de powerpoint en mijn boek: Een leven lang biologische conflicten. Koffie en thee met wat lekkers is aanwezig. Lunchen doen we volgens het potluck principe. (Iedereen neemt wat mee om met elkaar te delen)

Voorwaarde om de verdiepingsdagen goed te kunnen volgen: Je hebt een basis cursus Germaanse Geneeskunde gedaan bij mij of iemand anders.

 

Eerst volgende verdiepingsdagen in 2023:

Zaterdag 8 april,  zaterdag  20 mei, zaterdag 24 juni, zaterdag 15  juli

Locatie: Grootebroek Noord-Holland

Bij onvoldoende aanmelding kan de cursus geannuleerd of verzet worden.